Корпа

0

Korpa je prazna

24 мај Blog

Moja anti-aging rutina

Kozmetika Biljana Obradovic
Foto: Ilija Ristić

Moja anti-aging rutina nije počela juče, već kada mi je, sa petnaest godina, mama prvi put rekla koju kremu prilagođenu dečijem uzrastu treba da koristim i da nikada ne „vučem“ deo oko očiju dok je nanosim.

Naučila me je da je sunce štetno od 12 do 17 časova i da bi u tom periodu trebalo da idem pod suncobran i da, ako baš moram da se izlažem suncu, onda uvek nanosim zaštitni faktor 50. Mnoge njene savete i danas primenjujem, jer ne ići na spavanje sa šminkom, već očistiti lice je baza svake anti-aging rutine. Dobre kreme mogu samo biti podloga za ono što imate, ali ne mogu biti 100% efikasne ukoliko vaše lice nikada nije imala dovoljnu negu.

Moj izbor danas, ne zato što sam suvlasnik Bio cosmetics, već zato što dajem svom licu samo najbolje, je krema sa hijaluronom Bio cosmetics by Biljana Obradović i obavezan SPF 50 faktor koje koristim svakog dana. Serum sa hijaluronom koristim dodatno u zimskom periodu, a po potrebi za negu vrata.

Jednom godišnje uradim „boost“ kolagen stimulatorom, a u međuvremenu se negujem uz pomoć moje kozmetičarke Marije Đorđević sa kojom smo i radile, uz Vana kozmetiku, na kremema i serumima. Kod Marije, jednom u tri meseca očistim lice ukoliko su se, zbog profesionalne šminke, napunile pore. Obožavam njene masaže koje mojoj koži dodatno vrate tonus, nakon čega nanese profesionalnu masku koja se koristi isključivo u salonima.

Volite i čuvajte svoje lice da bi ono volelo vas!
Biljana O.

Photo: Ilija Ristić