Корпа

0

Korpa je prazna

Krema za lice sa retinolom
retinol face cream
retinol face cream
Krema za lice sa retinolom

rasprodato

retinol face cream
retinol face cream

Krema za lice sa retinolom

2.200,00 RSD

Sastav

Glyceryl Stearate, aqua, Caprylic/Capric Trigliceride, Prinus Amigdalus Dulcis Oil, C 12-15 Alkyl Benzoate, Gliceryne, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Trietanolamine, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, Tocopheril Acetate, Dimecitone, Carbomer, Retinol Palmitate, Bht.

Opis proizvoda:

Krema za lice sa retinolom je proizvod koji se ističe u našoj liniji BiO Cosmetics, pružajući naprednu negu i obnovu kože. Formulisana sa retinolom, koji je derivat vitamina A, ova krema dubinski hrani kožu i podstiče sintezu kolagena, čime se usporava proces starenja kože i smanjuju fine linije i bore. Retinol je takođe efikasan u rešavanju problema pigmentacija, ožiljaka i fleka od akni, čineći ovu kremu višestruko korisnom za sve tipove kože. Važno je naglasiti da je retinol moćna supstanca koja zahteva pažljivo korišćenje.

Pre početka upotrebe, preporučuje se konsultacija sa dermatologom ili kozmetičarem kako bi se odredio odgovarajući režim nege.

Kako se koristi krema sa retinolom:

Pre upotrebe kreme sa retinolom, važno je očistiti lice i osušiti ga nežno tapkajući peškirom. Nakon toga, uzmite malu količinu kreme veličine zrna graška i nanesite je na lice i vrat. Blago utrljajte kremu koristeći nežne pokrete prstiju, izbegavajući područje oko očiju.

Budući da je retinol osetljiv na svetlost, preporučuje se nanošenje kreme u večernjim časovima kako bi se izbegla mogućnost osetljivosti na sunčevu svetlost.

Za početak, koristite kremu sa retinolom jednom nedeljno, postepeno povećavajući frekvenciju kako bi se koža prilagodila. Važno je imati strpljenja i redovno koristiti kremu kako biste postigli optimalne rezultate. Ukoliko dođe do pojave iritacije ili suvoće kože, smanjite frekvenciju upotrebe ili konsultujte se sa dermatologom.

Nastavite sa redovnom upotrebom kreme sa retinolom kako biste očuvali zdravlje i lepotu svoje kože.

Sadržaj pakovanja: 50 ml